Аромат жасмину

АРОМАТ ЖАСМИНУ НЕ ЗРІВНЯТЬ НІ З ЧИМ.
ПЕЛЮСТКИ ОСИПЛЮТЬСЯ,ТА НЕ ЗНИКНЕ  ВІН.
ТЕНДІТНОЇЇ КВІТОЧКИ  КОРОТЕНЬКИЙ  ВІК.
ПАХОЩІ Ж ЗАЛИШАТЬСЯ СПОМИНОМ НАВІК.
РОЗДАЄ ПЕЛЮСТОЧКИ-ЧАЄМ ПРИГОЩА.
ЖОВТЕНЬКИМИ ВУСАМИ ДРУЗІВ ПОМІЧА.
ЯК ЖАРА УЛЯЖЕТЬСЯ -АРОМАТ П"ЯНИТЬ.
ТИХЕСЕНЬКИМ ДЗВОНИКОМ У ДУШІ БРИНИТЬ.
І ХОЧ БУКЕТ СКРОМНЕНЬКИЙ,ТА ДОРОЖЧЕ ВСІХ,
ЙОГО ЛЮБИЙ З ДОЩИКОМ ДЛЯ МЕНЕ ЗБЕРІГ.
ДО ЗЕМЛІ ВКЛОНЯЮСЯ КУЩИКУ ЖАСМИНУ,
ДО НЕБА З ПОДЯКОЮ БОЖЕНЬЦІ Я  ЛИНУ.
ПОДАРУНКИ ЩЕДРІЇ ПІДКИДА ЩОДНЯ...
В  ПАХОЩАХ  ЧУБУЧНИКА ЗАСИНАЮ Й Я
09.06.2021.


Рецензии