Ж нка в червоному

КОЖНА ЖІНКА-ЧАРІВНИЦЯ,
СВОЇМ КОЛЬОРОМ ГОРДИТЬСЯ.
ОСОБЛИВИМ,НЕПОВТОРНИМ,
НЕ ЯСКРАВИМ ,НЕ ПОТВОРНИМ...
У ЧЕРВОНОМУ ВБРАННІ ,
ЯК ДІВЧА НА ВИДАННІ,
КОЛЬОРУ СОРОМИТЬСЯ ,
ВІД УВАГИ ТОМИТЬСЯ.

ТА УСЕ Ж ВОНА В ДУШІ
ВИТІВАЄ КУРАЖІ.
ВСЕ ЧЕРВОНИЙ КОЛІР МАЄ,
ВІН ЇЇ ТАМ НАДИХАЄ.
ТО Ж УВАЖНО ПРИДИВІТЬСЯ,
НА ПАСТЕЛЬНИЙ НЕ ВЕДІТЬСЯ.
НАЗАВЖДИ ЗАПАМ"ЯТАЙТЕ ,
ПРО ТАКИХ ЖІНОК ПОДБАЙТЕ.

БО НА ЛЮДЯХ СКРОМНИЦЯ-
З ВАМИ Ж БЕЗСОРОМНИЦЯ.
КОЖНА ЖІНКА-ТАЄМНИЦЯ.
РОЗГАДАЙТЕ! НЕ БАРІТЬСЯ.
ОДЯГНІТЬ ЇЇ ДЛЯ СЕБЕ,
ЯКЩО В ЦЬОМУ Є ПОТРЕБА.
БО ЧЕРВОНИЙ КОЛІР ГРАЄ
І ЖІНКАМ ДОПОМАГАЄ.

У ЧЕРВОНОМУ В ДУШІ
ВИТІВАЄМ КУРАЖІ!


Рецензии