Цiнити землю, що життя дала

Мені всі кажуть:
" Батьківщина не така
І за кордоном краще проживати".
А я все мрію аж із дитсадка
Любити рідну Україну- мати,

Цінити землю, що життя дала,
В якій по волі Божій народився.
І вірити- вона не предала,
Бо за країну все життя молився!

Шануйте, діти, ви батьків своїх,
Цінуйте землю, де в житті зростали.
Пишайтеся та поважайте їх
І вам добра завжди не буде мало!

Хай вашу долю Бог благословляє!
З повагою щоб ставились до всіх,
А в серці вашім хай любов зростає
До Батьківщини, до людей своїх!


Рецензии
Приєднуюсь до вашого побажання! Дякую!

Невская Ксения   10.06.2022 22:56     Заявить о нарушении
Благодарю Вас, Ксения!
Храни Вас, Господь.

Рубцова Светлана Анатольевна   15.06.2022 21:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.