Побачити найменшi квiти, або Флористика

Вона уміє побачити навіть найменші квіти,
навіть коли вони ховаються у високій траві.
Вона така не єдина дівчина-жінка на світі,
але вона – єдина моя, а єдиних не треба дві.

Вона щиро-щиро радіє квітці знайденій кожній,
а я радію, що така щира жінка назавжди моя.
Їй жодну квітку пропустити не можна,
як не мав права не побачити мою флористку я.


Рецензии