Сад божественних днiв

Сад несправджених мрій,
Хащі всохлих оман,
Болей, помилок рій
І надгробки надій,

Юні паростки мрій,
Квіт нових сподівань,
У капличці старій -
Сонм молінь, сповідань.

Квітничок віщих снів,
Найзначущиших слів -
Мій жіночий роман.
Сад божественних днів.


Рецензии