Еще могу

                Болгарский
                Мир и Я


                О Щ Е  М О Г А

                Годините ми вече натежават,
                безсилна съм пред краткото си време.
                На път широк и светъл се надявах,
                но извиси се стръмно той пред мене.

                Ненужен бил е моят сън наяве -
                навярно вече чудеса не стават.
                Но още мога зърното от плява
                с неуморима обич да спасявам.

                Ана  Величкова


Рецензии