ДорОги

ДорОги давні  —  слобідськІ,
Донські, з обіймами міцними,
То заширОкі, то вузькі…
Хвала усім хто ходить ними!

За світ хвала, що ще не згас!
Можливо, в іншому причина,
Що, ще зеленими очима,
Природа дивиться на нас.

Вона, як  Істина  стара,
Коли  сьогоднішні  Ікари,
Крильми спираються на хмари
Кажу :  –Ні  пуху, ні  пера!

Отут, поклЯстись не гріх.
Тепер  і я  на вістрі  свята:
Душа   уявою    багата,
На  упокорення  дорІг 


Рецензии