пливе життя

Пливе щастя за ним горе
Життя собой моє спотворе
В щасті я живу щасливо а от в горі таке диво...
Щастячко з душі тікає його біль наздоганяє
І вбиває...
Боже милуй і прости
 нове щастячко душою прорости...
Все тут зможеш явно ти.


Рецензии