Будемо разом

(Песня на украинском, вдохновлённая группой Океан Эльзы)
Am Fm Dm E Am E

Вiдповiдай менi рiдна що хочеш ти?
Я тебе давно вже знаю, но знаю чи?
Мне прей тебе просто не зрозумiти!
Але вiд цього бiльше хочу любити.


Ммм

Може я просто зiйшов з розуму
Та тальки всi мрii про тебе одну
Не знаю як довго ще все це буде
Але хочу щоб у сердцi ти була i будеш

Припев

Fm Dm E Am
Нехай люди не разумiють меня,
Но моя мрiя в тебе коханой жила
Не знаю до чого призведе моя це любовь,
Але менi все не важно
Лише я i ти

Давай з тобой просто будемо разом?
Я тебе обоiйму i не вiдпущу,
Ах, як мне хочеться сказати
Що на свiтi кохаю лише одну



_/02/2010


Рецензии