Сила СлОва

Помирають України
І СлАва і Мова. 
Довела їх до руїни
Влада випадкова.

Править нами вража сила
З нею – пси хортОві.
Щоб їх трясця підхопила,
Виродків по крОві!

Рада зрадила нарАду.
Чуєте? По — СЛОВУ:
Поверніть Народну Владу
І — Державну Мову!  

........... 
2011 р. 


Рецензии
Не-еее-т!.. прохмелела.

Анатолий Таран 2   03.07.2021 15:06   Заявить о нарушении