спостереження-548

Київ буде і надалі
до нестями розмаїтим.
в кожній рисі і деталі
пристрастним, несамовитим.

мій улюблений і пишний,
стародавній на Подолі
і як вогник променистий
на ровері Оболоні.

він на пагорбах пристойний,
на Хрещатику вальяжний,
працелюбний і прикольний,
гідний, волелюбний, справжній.


Рецензии