Дэ, йе нэбо кращэ?

Использован кубанский суржик.

Дэ,йе нэбо краще?
Дэ,зэмля чорниш?
Йе души пропащой
Гриця,дэ,в зэрни.
Жить йии Кубанью,
Клювыком росты...
Дэ  таки свиданя
Бэрыжни,йяк тын?
Так душа-голуба
К ридной пашни льнэ-
Квитку кажну любэ,
Гарбы вси ,конэй...
Тэрын,комышынку,
Кипчака-орла...
Начэ горошынка,
Стэлыця,йяк плат.
Всэ коха,шо бачэ.
Тэрпэ,шо болыть...
Липыця,йяк грачик
В крэстный ,птычий клын.


Рецензии