сьогоднi так

Виникає до життя питання
за що такі іспитання
Страх як чорна хмара насуває і біль як молнія  щастячко вбиває.
Способу звільнитися від горя
я не знаю.
Тону тону і просвітку небачу
Горюю кожин день і плачу плачу.
Слізки ком у горлі не проходить.
Горе не кінчається щодня нове приходить.


Рецензии