***

Тихий вітер шепоче в вікно,
Я не слухав і спав собі.
Мені приснилася ти ,
Як завжди.
Ти курила солодкі сигари,
Пила гірке дешеве вино.
Блідий місяць з-за хмари,
Зазирав у твоє вікно.
Ти як завжди бліда і чарівна,
Говорила з собою в вікні.
Я тихенько кричав,
Ти подобаєшся мені !
Ти в театрах розради шукала,
У кіні ти любила життя.
Вже не раз ти мене обіймала,
Поцілунку вже хочу я.
Скуштувати вже хочеться губи,
Такі тоненькі наче гілля.
Лиш одне мене зараз турбує,
Те що ти не моя,
Не моя.

Величко Микола


Рецензии