Куди би ми хотiли, або На терезах

- Куди би ти хотів?

- Куди би ти хотіла?

На двох одне питання – відповідь одна:
що відірватись нам від остраху несила,
що нашої вини у остраху нема.

І знаєм, та усе ж питання задаємо.
Ховать в питаннях сум – властиво для людей.
Щока знаходить захист на плечі моєму.
А кращий час для нас, ми віримо, прийде.


- Куди би ти?..

- Куди?..

Та сліз не хочуть очі.
Шукають очі неба: воля – в небесах.
І вірим, що біди нам небо не наврочить...
Гойдаються «Куди?..» на долі терезах...


Рецензии