Еслi вiрус в вас пронiклыj,

То быгом хучіj в больнічку ш!
А то вдруг ты заразыш кругом усіх vыдів.
Ну, а тута мы тобі, хы,
Вуv ушкварым добрых sылін.
Постоjіш в коліjцы і зу7 капцы.

От моjіj тут гондэ Кізцы
Тоvэ выміралы ныркы j.
І поставылы діагныз ныз:
Потім, каvуть, шэ прыдітэ,
А то надто фсі пырділы!
І удруг да доvывуть до зым.

Піт тычэ аvны у Лідкы.
Гарачэ v, ага, ну, рыхтык.
А тімпіратуры-то і ныякыj.
Да і запахы отлічно розлічыть с короновіjрусь
І такыj во ковш шэ кашкы ззість.

Гындэ хлопнулась сосідка.
Бо стоела мыз людьмыма,
Мо, дэ с час а чы j мінюток 3ст.
І но неко3 моцнішы на рыгент ходылы стычо.
Трэ v бо вас 3воvыты хоть чымсь.

Коротіj, прыкрасно лічать!
У палаты з 10 цівок.
І у каvныj зуд аvно от псіх.
Ну, колы сосны хоть штых там,
Ек то стогнуть, то іj в крыкы.
А лымішка v сытна, быз клісцір.

Да j пока травылы 7ку,
На тоj світ пошла свёкрівка,
Шо у мэjі гынды во сіс3.
Ну, і ты обЕвыш вшыстко v
Про всэ гэтэе каліцтво,
Ек но з леку моvня с копытів. 

...ну, то хоть бы в цэркву збігаj.
Помолыся за всіх рыvых.
Да j vывы собі хоть 300 літ


Рецензии