Червень або лiто в Полтавi - 2021

У червні сонце - немов жовта смажена яєшня
на небі хмари звісно м'який і білий вже білок
тоді червона полуниця а з нею спіла ще черешня
їх з'ївши наші ноги самі по собі відшукують пісок...
А після цього заманеться скоріш махнуть на Ворсклу
і ми не зможемо відмовитися і у річці не скупатися
і якщо є бажання можливо рибу виловить до столу
щоб мрія здійснилася ця треба лише постаратися...
А потім виникне потреба прокатиться на катамарані
тоді на власні очі раджу проїхатися під містком
як гарно отримати блаженство від сонячної ванни
відпочивати від проблем і насолоджуватися містом...


Рецензии