Парламентар

Він робив свою роботу.
Все було, як сам  хотів.
Не для себе, для народу
Він і хліб народний їв.

Не в кутУзкі десь, ні де-то,
Ні грошей де, ні штанів.
Він у кріслі «дисидентом»
При парламенті сидів.

Поіначував закони,
Не ловив, як кажуть, гав.
Регіонами на зони
Україну поділяв.

На двомовство – двоязичив:
Зріли вАби голубІ...
Він усім здоров'я зичів,
А найліпшого – собі.

Не абияку удачу
Мав на совісті душІ:
Відклепав родИнну дачу
За якісь такі  “ш и ш і”.

Не від сошки, не від ступи,
А з манИ своїх небес,
За "бугром" собі уцУпив
Н о у – х а у – М е р с е д е с.

Щось від Неба, щось від Бога,
Щось з кишені трударя...
Брав усе. Йому – дорога
Ну, а ми йому: – У р я -я!!!

Слава Богу, добрий люде,
Що не всі цей мають дар.
Отаке, як є і – буде
Доки він – парламентар!

 2011Р.


Рецензии