Падстрэленнаму

Ад таго, што нехта сядзіць,
нешта ўжо не свабодна,
і калі нешта судзіць,
ад таго свае палотны
не падымуцца з падлогі
ў звычайныя аблокі,
але ўсё ж-такі будзе пол
і на ём стаяць дазвол.


Рецензии