В очах чорти не водяться - 2021

В твоїх очах вже чорти не водяться
десь там у омуті напевно потонули
а може від любові ще нові народяться
а поки ще вони у почуттях заснули...
В твоїх очах вже чорти не водяться
від компліментів жарких зовсім не горять
а може щоб відстали на все погодяться
і щоб залишив їх скоріше мені говорять...
В твоїх очах вже чорти не водяться
але з відвертістю в тобі їх разбуджу
а може я здогадуюсь де вони знаходяться
це взнаю...коли дівочий настрій заряджу...


Рецензии