Нахмарилось

Нахмарилось. Дощ.
Дошки паркана змокли.
Мливо краплисте.
*******

Плетивом тонким -
Павутинка срібляста.
Блискавка впала.
*******

Пальцями струни
Арф дощових торкаю.
Не каюсь, пла'чу,
Плачу' за силу, слабкість,
Любов повновладну. Дощ.


Рецензии