розхристана ворона

                Хірургу Манойлові Миколі Володимировичу


серед сірих ворон вона одна
така розхристана

серед лиць зустрічних онде одне
таке не приспане

ота ото літає і кожен проліт її
те ще видовисько

отих не видно = немає = є карантин
у масках всі

не люблю я про білих ворон
пишний пафос банальщину

хай літає ота розхристана
заки решта всі в масках ще

видно птаха за його польотом
це вічна історія

погляд й хижість в роботі
шляхетна краса замаскованих

досконалі створіння небесні
птахи ясна істина

досконаліша за всіх вона
ворона розхристана


Рецензии