Я пiшов зустрiты друга

Я пiшов зустрiты друга,
Со Стамбулу йшов лiтак!
Ta якийсь москаль, подлюга,
Знову щось зробив не так!

Може не москаль а турок?
То кажу вам  взагалi,
Турки, тут я не шуткую,
Цэж чорнявi москалi


Рецензии