Симфонiя моiх рокiв

Симфонія усіх моїх років,
Звучить вона напрочуд особливо.
Чи повторить скрипаль її б зумів?
Вона до себе манить так звабливо.

Симфонія усіх моїх років,
А нотний стан в душі десь заховався,
Думок і серця стукіт-переспів,
Душевних струн хтось потайки торкався.

Симфонія усіх моїх років…
Її писав незнаний нам маестро,
Він нею передати все зумів
Й виконувать довірив сам оркестру.

Симфонія усіх моїх років,
Красиве поєднання інструментів.
Я ще б додала співи солов’їв
До деяких в симфонії фрагментів.

Симфонія усіх моїх років…
Я слухаю і подих аж тамую.
Маестро мою душу зрозумів,
Її звучання я усюди чую.

02.06.2021 р.


Рецензии