До Феодосия

Феодосію  мій,  не  сумуй,  не  журись,
Бо  за  нами  нема  і  краплиночки  бруду.
Знаю,  слово  моє  ще  почують  колись,
Та  нажаль,  на  Землі  я  тоді  вже  не  буду.

Проспівають його  солов"ї  навесні
Та  осінні  дощи,  що  впадуть  на  могили.
Феодосію  мій,  то  чому  ж  ми  сумні?
Нам з тобой  ще не  час, нас  ще тут не любили.

Харків (давно ...)
*До  Феодосія  Наумчука


Рецензии
Даже я всё поняла. Спасибо, Анатолий Сергеевич!

Валентина Тен   18.07.2021 10:58     Заявить о нарушении