Hissler golge icinde

Boyle bir kara sevda,
Dusdu temiz kalbime.
Gunnen-gune deli aciya alistim,
Unutmak ucun cok savastim.

Icimdeki hissleri-
Alevlere yakistirdim.
Kalbimin atislarini-
Dalgayla karistirdim.

Bir hissle doldu kalbim,
Tanimadigim bir havayla kesildi nefesim.
Sevgi olsun,tastan olsun,
Ama benimle olsun.

Sanki bir firtina gecti hayallarim ustunnen,
Hissler golge icinde alisarak,
Kara dumanlara karisarak,
Sizilib gitti.



На Турецком языке.


Рецензии