Вiтаю, дощу

Вітаю, дощу!
Ти саме вчасно,
Щоб ніхто не бачив,
Не чув, не запитував,
Чому сльози течуть.

Мокро в очах?
То хмара потрапила в око.

Лий, блимай,
Біль убивай.

Біль не вбиває,
Він просто розриває,
Як грім хмару.

Мірило болю?
Немає його.
Нічим не запити,
Ніде не втопити,
Лише зливою йти,
Краплинами падати, стікати
Листям, билинками,
Просочуватися в чорну землю.

Вітаю, дощу!
Ти знову вчасно.


Рецензии