Скалъный цветок

 
                Болгарский
                Природа


                СКАЛНО  ЦВЕТЕ

                В скалата впило корен
                цветето разцъфна.
                От шепа пръст събрана
                в пукнатината скална
                то черпи сокове,
                на Слънцето се радва.
                И нищо повече
                на него не му трябва,
                за да цъфти красиво,
                сред сивите скали,
                над пропастта мъглива.

                Ана  Величкова


Рецензии