Ек вас i хто пугаець,

Так гэ но дЯволішк

Моцарт у чорныj рубашцы
Грае во, хы, ля мні!
А я всэ оддыхав бы ш,
Еслі j маvор в пыньків.

Ну, как, поjімшы кашкы,
Скубаjм собі травычк.
Ібо во гындэ банькы
Далі мні павучкы.

Шо v то такэ спувае…
Ну, бы зозулька здалік.
А!.. то уvэ Любаша
Думат, шо я захворів.

Эх, а у нас тут данцэн!
Танцы шэ гарачіj:
От, наконец-то в падлыj
Екся достав арахіск.

Так шо хоть, моvэ, мяткы
Вдуjімо зараз с Кіць.
А то у крамы Анькы
Мошкы vыруть горішк!

Оj, дорогы vэ, гады,
Гэты тфоі цюкріs! –
Так нам но отфічае
Януса продавsыц.

Да j ны быруть людкы
Гэтакы смоктавкы.
Бідны всі в Рыловычч!
Да, ну, j машынк ны в vыдк.

... онь, відіш, пастушкы
Смокчуть жэ влад леденцы?

 


Рецензии