Щаслива, що в храмi була

Знов була я сьогодні у храмі,
Мило дзвони дзвонили гучні,
Ще й дзвіночок дзвенів там на брамі,
Сонця відблиск в церковнім вікні.

Всіє люди в молитві стояли
І благали у Бога добра,
Божу ласку в серцях відчували
І Ангельського дотик крила.

Божа милість в молитві сходила,
Огортало блаженне тепло,
Бо в молитві цілющая сила.
Все це спраги життя додало.

Кожне Божеє слово торкнулось,
До морозу проникло усіх,
Неймовірне в ту мить щось відчулось,
У молитві шлях віри проліг.

Піснеспіви хористів душевні,
В них звучало єднання сердець,
Дуже сильні слова, хоч і древні,
І в уяві терновий вінець.

Літургія зцілила душевно,
Віри й сили в усе додала.
Найцілющії ліки, напевно…
Я щаслива, що в храмі була.

06.06.2021 р.


Рецензии