Уявляю тебе у своiх обiймах

Уявляю тебе у своїх обіймах.
– Просто так. Серед білого дня. Без ночі.
Відчуваю, як ніжиться біла-біла
спина тепла твоя, як обіймів хоче.

Це – лиш мить. Мить – як блискавка. Мить – як подих.
Я – не дихаю, знову я – мрій невільник.
А з очей твоїх променем гріє подив:
білосніжна ти в мене, але – не зимна.

У моєї уяви – потужна сила.
Відчуваю, що мрію і ти відчула –
ти невинну руку свою білу-білу
на поталу цілункам моїм простягнула...


Рецензии