Малюе Вiчнiсть

Ось уже і ранок,
І роса на листі,
Ліс укривсь туманом,
Спить, як у колисці.

В просторі космічнім
Ще безмежжя сонне,
Та  художник Вічність
Вже малює сонце.

Оживає світло
В луках і в долинах,
Щоб яскраво квітло
Літо у перлинах.

Щоб засяяв ясно
Навіть тихий берег,
Щоб зігрілись вчасно
У гаю дерева.

Щоб поля широкі
І безмежне море,
Ріки синьоокі -
Все було прозоре.

Фарби найгарніші,
Та й ідей багато,
Щоб змогли добріші
Люди душі мати...


Рецензии