Дитинства криничка

А зварґа по колу,
Йде літечко полем,
Негоєним болем -
Ожинова шпичка.

В дитинство відпустка -
Півоній пелюстки,
Вгорі неба хустка,
І сонця копичка.

Смак літа суничний,
Спів зорь опівнічний,
Рух зварґи предвічний.
Дитинства криничка.


Рецензии