Я починаю Шлях-Життя

Я починаю Шлях-Життя…
Чому б і ні?
Йшла дуже довго навмання…
Неначе в сні…
Там десь мене уже нема…
Своя-чужа…
Була то я, чи тінь моя…
Колишня гра…

Я тут і зараз… На Землі
Мої жнива…
Та кличуть Зорі у Світи…
Душа жива…
Прощання й Прощі заплелись
В один Потік…
Крізь Води й Твердь – Небесна Вісь…
Крилатий вік…

29.05.2021


Рецензии