чи тепле

на зимному сонці розводи,
неначе на серці сходи,
наче зело на полі,
чеше стерню недоля,
вітер сплітає віти,
путає коси колосся,
ранок витає світом,
шле блаженним привіти дітям

23.46
5 /06/2021


Рецензии