Запальна

Те, що ти – запальна, і казати нікому не можна.
Ця моя таємниця – найбільша з моїх таємниць.
Чоловік, що троянд пелюстками освячує ложе,
хоче світ запальний знати в блиску жіночих зіниць.

Ти така запальна, що багаттям палаю з тобою.
Багатію багаттям, в якому ніхто не згорить.
Багатію в багатті любові – твоєю любов'ю.
Ти одна спромоглася на щастя мене запалить.

Може, хтось вже для себе розкрив запальну таємницю.
Врешті-решт, навіть погляд на тебе мене видає.
Може, хтось вже підгледів, як світяться запалом лиця
двох людей, у яких таємниця щасливая є.

І нехай навіть заздрять, нехай щось за спиною кажуть.
Я вже заздрісне чув: «От, дивися, ті – він і вона»...
Все одно не спроможний ніхто вкрасти таїну нашу,
що на світі для мене лише ти така запальна...


Рецензии