Видчаруй укр

ВІДЧАРУЙ

Вже не один рік саме цього дня
розквітає барвами моє літо
і починається з пісні...
Дощі проходять... і нехай Світ
і лагідне Сонце обертається навколо тебе.
Так як ти до того звикла...

Гримить...
Так давно не гриміло...
Дощ приблудний ласкає скло.
Врятуй, відчаруй мене, мила.
Зроби, як до тебе було.
Візьми те, що душу бентежить,
що серце те крає, мов ніж.
Та серце моє не належить
мені...
і шепоче: - Облиш...

Пр.

- Відчаруй, відчаруй!
Спокій серцю подаруй.
Тільки серце - все гучніш:
- Зачекай,
облиш...
 
Звільни,
порятуй, від полону
безодні жагучих очей.
Втамуй спрагле ночі безсоння
під цим заблукавшим дощем.
А дощ не вщухає і грає
на склі все сильніш і сильніш...
А серце легенько зітхає
і щемно
благає : - Облиш...

Пр.

- Відчаруй, відчаруй!
Спокій серцю подаруй.
Тільки серце - все гучніш:
- Зачекай,
облиш...

Я знаю: на спів відізветься
в чарівнім краю, де ти є,
душа з зачарованим серцем
закоханим в серце моє.
Й вона так нестямно благає
знайти те чар-зілля хутчіш.
Та зілля у світі - немає...
Й теж серце прохає:
- Облиш...

- Відчаруй, відчаруй!
Спокій серцю подаруй.
Тільки серце все гучніш :
- Зачекай,
облиш ...

- Відчаруй, відчаруй!
Спокій серцю подаруй.
Тільки серце все гучніш:
- Зачекай,
облиш...
;
ВК ХерСон 4.06.2021


Рецензии