Further I go

Further I go, deeper I sink.
But I refuse smoke,
But I refuse drink.

Nobody knows (not really one)
what is my true way,
what is my fun.

Deeper I sink, better I see:
can’t name one wish –
wouldn’t need three.

____________________
10/10/2016


Рецензии