Маен ферох кодтай ды...

Маен ферох кодтай ды, аез ничи даен дае царды.
Аерхаендаег мыл хъаеддых сындзы пыхсау тыхсы.
Стъалытае зынынц аехсаевыгон уаеларвыл,
Аерттивгае рухсаей уым дае сыгъдаег ном фыссынц.

Аез алы хсаев дае ном фаекаесын уыцы рттывды.
Фаецин каены мае уд, мае заердае та хъаерзы.
Цаемаен ныссагъдтаен аез хъысмаеты фидар лхъывды?
Аехсавыгон нывтаем маен нал хъаеуы каесын.


Рецензии