Anastasyi

Nastya
Tugether we
Love
I love you
Dell my name
My frends ask
How are you
Print anastasia
Void hello void
Return I
{;;;}
Tooday i see you
My wife is glade
Thank you very match
{Hello.Word}
;;;
;°•;¤;;;;;}
End.
Read.Print.Love.
I Love You my FRENDS
OK.
.дадададада.
.универсальный язык программировыния.
!читаю!
Только для особо одарённых!
Вывожу программу.
Язык.создан.
Воспроизвожу.
Про.нет{читай}
Я.Бог!


Рецензии