Полiт Чиeсь Земне Життя Сплетiння

Політ… Чиєсь Земне Життя… Сплетіння
Досягнень, прагнень, вчинків, відчуттів…
Небажане і бажане прозріння
Під музику невимовлених слів…

Ілюзії розмножених картинок,
Мозаїк, віддзеркалень… Дивна гра…
Невпевненість, прихована надійно
За мурами наївного Єства…

Розкрита навстіж всім Світам Уява
Крізь данину проханням, молитвам…
Одна і та ж на всі часи вистава…
Завершення… Чиєсь Земне Життя…

23.05.2021


Рецензии