Вже настало л1то

Шепотіло літо алою зорею:
- А життя прекрасне - швидше озирнись!
Навіть якщо дощик з вітром над землею,
Не сумуй, не треба. Просто посміхнись.

Дощові краплинки, нібито сльозинки
Неба, що ридає, землю напоять.
Стихне скоро дощик, висохнуть травинки.
За нектаром-медом бджоли полетять.

Сонечко крізь хмари промінцем проб'ється,
Обдарує землю світлом та теплом.
Людям і природі щедро посміхнеться,
Та засяє в небі райдужним містком.

Шелестіло листя і вело розмову,
Що прийшло вже літо з вітерцем легким.
ПтАхи* на деревах щебетали знову 
Про яскраві влітку барви та квітки.

* ПтАхИ - подвійний наголос

04.06.2021


Рецензии