Оповiдання частина 5

Хутко бігли роки, та розуму не добавляли,
Шуко соковиту не полишав до самої своєї смерті...
Залишилися діти з матір'ю одні...
Шандор став красенем-молодиком,
та й закохався у місцеву дівчину Марію...
Хоча по-закону предків, він не мав права
одружитися на ній, та любов була сильніша,
Лачи раділа за них.Шандор відкрив кузню,
працювали цигани не покладаючи рук,вміли все...
Й на місцевий ярмарок вони все і привезли,
там були і підкови, різні цвяхи, засови,
хвіртки, оградки та багато чого іншого...
У славетну кузню набрали й малих циганчат
навчатися ремеслу...
Почали вести місцеве життя,діти пішли навіть до школи...

Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be


Рецензии