життя

життя -
минає день, минає світ,
життя минає,
колише мить,
колише крок,
запам'ятає
відлуння меж,
спокуса  між,
гойдає стежку,
канатів двох
стійких світів
сплетіння
сниться

11.03.2019

Августина НеЯ


Рецензии