поламали

поламали себе,
роздирали руками рідними,
все темницями,
все без сонця,
ручаями сльози текли
між обома,
топилися,
плавати не учились,
горе кружляло над долями,
думу думало,
в тім'я клювало,
заходилось нещастям небо,
спостерігаючи за неживими
жильцями моря свого чорного

Августина НеЯ

16.40
30/06/2020


Рецензии