Душа

Незріле кохання каже: “Я кохаю тебе, бо ти мені потрібний”. Зріле кохання каже: “Ти мені потрібна, бо я тебе кохаю”. (Ерік Фромм)
*******************************

Наче вмерла душа, а болить...
Не загоїться рана до віку.
І любов промайнула як мить,
Залишивши у світі каліку.

Пролітають хвилини та дні,
Струни відчаю гірко ридають.
Мої очі від нині сумні...
За тобою весь час виглядають.

Я мовчу, наче вмерли слова,
Гострий біль розрива мені груди.
Я ще вчора у тебе була,
Жаль що завтра мене вже не буде.

Жити далі мені як тепер?
Хто навчить як любов забувати?!
Та для мене ти - чуєш - не вмер,
Буду вічно тебе я кохати!

Намагалась від себе втекти,
Ти пробач, та сказати я мушу:
Все здавалось спалила мости,
А насправді, я втратила душу.

Наче вмерла душа, а болить.....


Рецензии