Каламуть

Ти націлено змагла.
Я не тішу згоди.
Межи нами тінь лягла
Смугою негоди.

Так лукавити не слід:
З глуму до інтриги.
В тебе серце наче лід,
Мінімум – відлиги.

Рибу в річці крижаній
Не спіймати зроду.
Правду кажуть:Водяний —
Каламутить воду.


Рецензии