Я тобi заборонив печалi

Я тобі заборонив печалі.
Я тобі сльозу заборонив.
Я твого безсоння чорні шалі
викинув й сказав, що загубив.

Я заборонив примхливий смуток.
В боротьбі із сумом я – сатрап.
Вимагаю гумору і шуток:
я – хороших жартів добрий раб.

Я й печальну зміг би полюбити,
та мені на смуток жаль часу.
Усміхатись вчу – як вчу ходити:
радість більш приваблива, ніж сум.

Я твого безсоння чорні шалі
кинув геть й сказав, що загубив.
Я заборонив тобі печалі.
Сльози я тобі – заборонив...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.