Вiрш - краще, нiж безсоння. Набагато

Вірш – краще, ніж безсоння. Набагато.
Безсоння має вдачу – гіркоту.
Безсоння не бажає навіть мати,
яка вклада дитинку золоту.

Безсоння лікарів... Безсоння хворих...
Спитатись в них, чи є в безсонні плюс?
Я й сам, коли я виснажений, кволий,
безсоння не сприймаю і боюсь.

А вірш – рятує ніч і пробачає
безсонню всі недоспані страхи.
А вірш один – без смутку і печалі –
замолює безсоння, як гріхи.


Рецензии