ось так...

Полосата моя нива
то я добра
 і щаслива
То я радісна й сумна
То у парі то одна то красива то стара.
То розумна то дурна.
Прикрашаюся нарядами захищаюся обрядами.
життя котиться до краю може в пекло чі до раю я того іще не знаю.


Рецензии